Terchovská muzika štartuje!

Všetkých Vás vítame na novej oficiálnej stránke terchovskej muziky. Chceme vytvoriť najväčšiu databázu informácií o tomto významnom fenoméne tradičnej slovenskej hudobnej kultúry. Nakoľko iba začíname, mnohé “kolónky” sú ešte prázdne. Zhromažďovanie informácie je náročné. Preto Vás chceme touto cestou poprosiť o trpezlivosť a pomoc. Ak viete o záznamoch na stránke viac, našli ste chyby, alebo sa chcete podeliť so svojimi vlastnými nahrávkami terchovskej muziky, kontaktujte nás. Spolu naplníme podstatu pojmu ĽUDOVÁ HUDBA a sprístupníme dedičstvo našich predkov pre všetkých ĽUDÍ.

Komentáre (4) k Terchovská muzika štartuje!

  1. Juraj hovorí:

    Dakujem za vynikajuci napad i stranku ktora priblizuje tradicnu ludovu hudbu spod Rozsutca. Len tak dalej. A bez mucenia a otvorene priznam ze je to prvy pocin Nebeskej muziky ktory sa mi paci.

  2. Pišta hovorí:

    Vynikajúci nápad.Som rád že sa začne Terchovská muzika a tradície propagovať aj prostredníctvom internetu do celého sveta a všetko čo sa týka Terchovskej kultúry bude tu na jednom mieste. Som neskutočne rád a pritom som neni ani Terchovec ale Trenčan . Terchovská hudba a Terchová nemá obdoby a je podla mňa najkrajšia najoriginálnejšia forma folkloru ktorá je u mňa na prvom mieste v rebríčku.Držím palce pri zriadení tejto stránky nech sa vám darí a teším sa na vložené piesne, texty,videá a zaujímave články.

  3. marian papik hovorí:

    Myslim že je to dobry projekt,nakoĺko taketo niečo na Slovensku nieje.Treba to nadalej zveladovat až to čo bolo niekedy autenticke napr.Rybarovci,Balatovci atd.poznali aj za desiatky rokov po tychto nahravkach.dakujem .

  4. Marek hovorí:

    Pripájam sa aj ja a ďakujem chlapcom z Nebeskej muziky za túto stránku. Terchovská muzika si ju zaslúži. Je pre mňa zo slovenského folklóru tá naj… A tiež nie som Terchovec 🙂